Pages

Ads 468x60px

Name
Contact No
Email Address
Type Customer
Dropshipper
Bank Account
Address
Ordered Items

Create a web form here

Amway : PREMIUM GOLD Cream Caramel



PREMIUM GOLD Cream Caramel (RM16.00)

Cream Caramel Pudding easy like ABC!
Murah, berkhasiat, tiada bau telur, confirm jadi, and confirm sedap!
Hanya sebatikan serbuk kastard dengan 1 liter susu segar dan dididihkan selama 2 minit. Mesti dikacau selalu. Masuk dalam acuan dan curahkan sos caramel dan sejuk hingga keras.

A delightfully smooth and creamy dessert for everyone!

Enjoy mouthwatering custard pudding with caramel sauce in the comforts of your own home.
Comes with easy-to-follow instructions.

Review for this fabulous dessert :
http://qhaifanurin.blogspot.com/2012/03/cream-caramel-desserts.html
http://www.cariso.net/2010/03/24/cream-caramel-pudding-easy-like-abc/

100g x 2 (custard mix)
80g x 2 (caramel sauce)

Storage/Care Instructions :
• Do not place products under direct sunlight.
• Do not store products near anything hot, or in a hot place.
• Avoid damp or humid areas.
• Store unfinished portions of the product in the refrigerator.
• Ensure tamper-proof seal is intact before opening.
• Check expiry date before consumption.
• Always refrigerate chocolates.
• Inspect chocolates upon receipt and ensure product is in good condition before consumption.
• Store away from places with strong odour and insect-infested areas.

--------------------------

To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941


Amway : ALLANO Family Talcum Powder





ALLANO Family Talcum Powder (250g) - RM18

✿ Bercirikan bau ros, melur dan lilac yang menawan lagi menyegarkan
✿ Menyegarkan pagi anda di samping mengekalkan kekeringan anda seoanjang hari
✿ Rasakan kelembutan bak sutera semasa ia disapu ke kulit anda
✿ Gunakannya setiap kali selepas mandi supaya anda sentiasa rasa segar dan bersih
✿ Menghilangkan ruam-ruam pada kulit bayi

Review about this product :

http://nurmimy.blogspot.com

--------------------------

To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941


Amway : ALLANO Hand & Body Lotion




ALLANO Hand & Body Lotion (250g) - RM37

✿ Losyen badan berasas buih yang unik
✿ Mudah disapu
✿ Tidak comot atau berminyak
✿ Mengandungi Alantoin dan Lanolin - untuk melega dan melembap kulit yang paling kering sekalipun
✿ Terbukti berguna bagi wanita mengandung untuk menghilangkan kesan parut stretch mark
✿ Menghilangkan rasa gatal
✿ Mengelakkan bayi dari terkena gigitan nyamuk
✿ Berguna untuk kulit di saat kecemasan seperti terkena air panas atau melecur akibat tebakar

Antaranya kegunaannya:
1. Kalau ada yg sedang kena chicken pox, sapukan Allano lotion ni utk kurangkan gatal dan kurangkan risiko parut-parut campak.
2. Sebagai insect repellent. Sapu pada kaki dan tangan sebelum tidur supaya nyamuk tak gigit.
3. Untuk menghilangkan gatal-gatal gigitan nyamuk atau serangga.
4. Untuk luka kecil dan besar. Contohnya papercut, luka terkena pisau.
5. Melecur kerana air panas. Jangan basuh tangan, sebaliknya spraykan Allano pada tempat yg melecur.
6. Melecur kerana api.
7. Melembabkan kulit badan dan juga boleh dispray pada tapak kaki yg pecah-pecah.



ALLANO Family Talcum Powder (250g) - RM16

✿ Bercirikan bau ros, melur dan lilac yang menawan lagi menyegarkan
✿ Menyegarkan pagi anda di samping mengekalkan kekeringan anda seoanjang hari
✿ Rasakan kelembutan bak sutera semasa ia disapu ke kulit anda
✿ Gunakannya setiap kali selepas mandi supaya anda sentiasa rasa segar dan bersih
✿ Menghilangkan ruam-ruam pada kulit bayi

Review about this product :

http://nurmimy.blogspot.com

--------------------------

To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941



Shaklee : Set Breastfeeding

This month Shaklee is having promotion for ESP - Soy Protein Isolate Powder so hurry up and grab this opportunity!

Set A :
ESP (Soy Protein Isolate Powder) + Alfalfa (90 biji) = RM135.00
(promotion for Oct 2012 only)

FREE shaker dengan setiap pembelian!!

Normal price is RM165.00 so penjimatan yg byk di situ.
Kebaikan ESP?
You may refer to this entry.

ESP ni berat dia 850g, lebih kurang 90 scoop so boleh tahan lebih kurang sebulan setengah...
Alfalfa (90 biji) pun untuk bekalan 30++ days if sehari makan dalam 3 biji.





Set B :
Vita-Lea + B Complex + Vitamin C + Alfalfa = RM80 only
(trial pack for 1-month)

FREE bekas simpanan dengan setiap pembelian!!


Nak tau kebaikan milk booster set Shaklee nih?
hoho memang banyakkkk sangat.

Whatever it is, yang penting sekali, untuk menjayakan breastfeeding, kekerapan penyusuan harus setiap 3-4 jam dan sehingga payudara dikosongkan, dan sila minum air banyak-banyak ya barulah peningkatan susu berkesan. Kot kalau ko minum air sehari segelas je, tang mana nak datang susu tu kan.

hiks.

but as for the kebaikan of Alfalfa?
yes, this one pun memang banyak sangat :)
meh aku listkan sikit di sini ya.

  • It lowers cholesterol 
  • Contains essential enzymes needed to efficiently digest food Alfalfa is a great digestive aid 
  • Aids in healing peptic ulcers 
  • Aids the kidneys in ridding the body of excess fluid and regulates the bowels 
  • Helps the body fight off infection Alfalfa has a long history of health benefits. Some consider it a superfood! Alfalfa is rich in vitamins 
  • Alfalfa is rich in minerals 
  • Alfalfa is high in protein 
  • and the most important is - Alfalfa is Pregnancy and Lactation Remedies!
AL-FAL-FA meaning father of all foods. The Arabs were so convinced that it was beneficial to the health and strength of the body. The ancient Greeks used alfalfa to treat a variety of diseases including bladder and kidney conditions. Traditional Chinese medicine uses alfalfa to treat kidney stones. Alfalfa has been used as human food and herbal medicine for at least 1500 years.

Sila la dapatkan Set A bulan ni sebab ESP tgh promo gila2!!
Set B tengah pending sekarang ni sebab Vitamin C kehabisan stok di semua branch.

*****


Our Price = RM280.00 (Normal = RM293.00)
(Set Bersalin + 10% off for any purchase of Amway product OR free Shawl)


Our Price = RM290.00 (Normal = RM365.00)
(Set Bersalin + 10% off for any purchase of Amway product OR free Shawl)


--------------------------

To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941



Shaklee : ESP - Soy Protein Isolate Powder



ESP - Soy Protein Isolate Powder
Promotion Price (Oct 2012) = RM121.00 (Normal = RM150.00)
10% off for any purchase of Amway product OR free Zara Shawl!!

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

 Shaklee ESP :
• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.
• Sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan yang sedang menyusukan, and of course menambahkan susu ibu juga, insya allah :)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

--------------------------

To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Announcement

Please be informed that we've closed our GUESTBOOK orders until further notice. If you have any enquiries regarding our product, feel free to e-mail us at :

charmsandcolors@yahoo.com

Thank you and sorry for any inconveniences.